Blog
Actualitat i novetats
 
 
1, 2, 3
Com retenir el talent a les empreses

Com retenir el talent a les empreses

El talent a les empreses és un dels punts claus pel bon funcionament del negoci. Els directius i gerents han d’identificar els treballadors amb més vàlua professional i retenir-los, tant per la productivitat laboral que aporten com per la competitivitat empresarial que generen.
Tens menys de 30 anys: com enfocar la teva trajectòria professional

Tens menys de 30 anys: com enfocar la teva trajectòria professional

L’accés dels menors de 30 anys al món laboral s’ha d’orientar professionalment en base a: la formació, les qualitats, els interessos i les habilitats de les persones per adquirir experiència. Essent els pilars per accedir a una feina: mostrar una actitud activa i positiva, ser constant i disposar de capacitats d’aprenentatge.
Comunicació efectiva a l’empresa

Comunicació efectiva a l’empresa

La comunicació amb l'ús efectiu de la intel·ligència emocional, l'empatia i l'assertivitat és essencial en una organització. Comunicar periòdicament permet conèixer el clima social, orientar i formar; ja sigui documentalment o amb reunions. Aquest diàleg enforteix el compromís, la confiança, la fidelització i la motivació dels treballadors a l’empresa; i, a més, evita la rumorologia. 
 

Tens més de 45 anys: com adaptar-te al nou mercat laboral

Les persones de més de 45 anys, que no estan treballant i busquen feina o estan en un ERTO/ERO sense perspectiva de tornar a l’empresa, es troben al marge del mercat laboral ja sigui per la part tècnica de la professió (si no s’han anat reciclant amb formació continua) com per la part psicològica; l’edat pot o no ser un handicap, però el més important es no arribar a un bloqueig per la necessitat i la falta d’activitat.

Gestió de canvis amb el nou entorn de treball

La crisi sanitària i econòmica per la Covid-19 ha modificat la forma de treballar de les empreses i també ha modificat les línies de negoci, essent una clara mostra de l’entorn VUCA en el qual ens trobem; ja que els canvis són: volàtils, incerts, complexos i ambigus.

Teletreballar amb família

El confinament pel Covid-19 ha provocat una adaptació irregular, però donada la temporalitat de la situació cal anar aplicant mesures per teletreballar de forma òptima amb els membres de la família al domicili. 
 
El Gremi d'Instal·ladors de Lleida firma un acord amb Helpoint Serveis

El Gremi d'Instal·ladors de Lleida firma un acord amb Helpoint Serveis

El Gremi d'Instal·ladors de Lleida firma un acord d’intermediació laboral amb Helpoint Serveis per gestionar les ofertes i demanades dels professionals.
 
 
1, 2, 3
aColorBuscaprat
... ...