Identifica't

 

Sol·licitar accés

Vol consultar la nostra borsa de candidats? Ompli i enviï el següent formulari.
Ens posarem en contacte per a completar el registre.

 
Nombre
Empresa
Teléfono
Correo electrónico
CONSENTIMIENTO PARA TRATAR LOS DATOS PERSONALES.
 
La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable DISTRIBUCIONES ESPECIALIZADAS MONTECARLO, SL. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD),la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD),sobre protección de datos. Sus datos no se comunicaran a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.

En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o cancelación del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a Carrer Foment, 17-19, 1er Pis. o mediante un email a protecciodedades@helpointserveis.com.
ORGANITZI EL SEU EQUIP DE TREBALL PER A REPRENDRE L'ACTIVITAT EMPRESARIAL

Oferim 2 modalitats de selecció per a empleats d'oficis, amb la mateixa qualitat de servei, per a donar continuïtat al seu negoci:
 
  • Selecció directa: registri's i accedeixi a la borsa de candidats, localitzi els 3 candidats que encaixin en el lloc de treball i li proporcionem les seves dades perquè contacti directament amb ells; sense la nostra intermediació i a un cost molt competitiu.
     
  • Selecció "a mida": un servei d'atenció personalitzada amb la gestió i seguiment dels candidats, per a donar solucions especials a la cerca de personal qualificat; coordinem les entrevistes per vídeo-trucada entre candidats i clients (o les programem presencialment) i gestionem la documentació telemàticament.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...