Equip

 
Cargando
Equip llistat

Silvia Fernández

Gestora divisió llar – Recepció
Diuen que l'experiència és un grau; sinó que li ho diguin a ella resilencia és l'adjectiu que millor defineix la seva trajectòria en la companyia. El seu pla de divendres perfecte: reunió d'amigues i acompanyada d'una copeta de vi. Sempre disposada a col·laborar, cuidant fins al mínim detall amb l'amabilitat que li caracteritza. Un luxe en tots els sentits, a l'abast de molt pocs.

Equip llistat

Noelia Sales

Consultora de selecció i gestora empresa
Apassionada del motor i de les xarxes socials. Li encanta cuidar-se, pràctica deporti sempre que pot i si és a ritme d'ESTOPA millor que millor! Amb l'humor que la caracteritza, en el seu calendari no hi ha dies grisos! Compta amb la capacitat de reinventar-se i veure el costat positiu de les coses Aportant solucions i idees a la companyia! No canviïs mai Noelia! Sens dubte la companya idònia.

Equip llistat

Olga Muzyka

Consultora de selecció i gestora gremis - associats
Des de Rússia per amor, va aterrar a Barcelona fa ja més de 15 anys. No hi ha contratemps que se li resisteixi, encara que si es creua pel seu camí un concert de violí o jazz…no comptis amb ella. Sensible, generosa i apassionada demostrant que no hi ha obstacles que se li resisteixin. Li encanta passejar per la platja acompanyada dels seus gossos. La seva presència en la nostra empresa és un valor segur.

Equip llistat

Jessica Zorrilla

Responsable d'RR. HH | Comercial
L'única manera de fer una gran feina és estimar el que fas! Ella és un clar exemple de perseverança, constància i motivació. Mare orgullosa, gaudeix envoltada de la seva família i amics. Pur nervi que es relaxa al ritme de música o llegint. Desprèn energia i il·lusió allà on va, a més d'una memòria infal·lible. El seu vici: parlar, si la coneixes saps al que em refereixo. Una peça clau en el nostre tauler.

Equip llistat

Neus Roura

Direcció executiva
La nostra mestra, no tem a les altures i l'apassionen els reptes, d'aquí va néixer el projecte que avui dia és HELPOINT. Adora als felins i l'alimentació vegana. Mai es rendeix i l'impossible ho converteix en realitat! La defineixen la seva integritat, ètica i elegància. Gràcies per ser el nostre far i il·luminar-nos sempre amb les teves idees.

Equip llistat

Pere Vilaregut

Direcció Comercial – Controller
L'èxit és la base de petits esforços repetits un dia sí i un altre també. La paraula Passió li identifica per complet perquè es tracta de l'ingredient imprescindible per a l'èxit. Amant dels animals i de la mar. El seu caràcter afable i tranquil ens ajuda afrontar millor el nostre ritme accelerat. Qui es resistiria a comptar amb ell?

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...