HELPOINT firma un acord de col·laboració amb el centre ISOVERI

 
HELPOINT SERVEIS firma acord amb ISOVERI FORMACIÓ
ISOVERI FORMACIÓ centra la seva activitat en la part teòrica i HELPOINT SERVEIS aposta per donar resposta en la part pràctica; ambdues entitats són agències de col·locació acreditades pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) per atendre els alumnes d’oficis.
Donada la demanda de professionalització del mercat laboral, els alumnes amb perfils d’oficis necessiten incorporar-se en l’entorn laboral per aplicar els coneixements adquirits. L’evolució del sector posa de manifest la necessitat de personal qualificat, cal que la nova generació de professionals desenvolupin l’aprenentatge i adquireixin les habilitats necessàries per créixer professionalment, fet que es traduirà en un increment progressiu de la contractació. A partir d’avui, els alumnes formaran part de la BORSA DE CANDIDATS per accedir a les empreses que requereixin i necessitin donar cobertura a llocs de treball. 
 
HELPOINT és una consultoria de Recursos Humans per a empreses especialitzada en selecció d’oficis. Ofereix un servei de proximitat i responsabilitat a nivell empresarial per la selecció de personal qualificat, disposant d’acords d’intermediació laboral amb col·lectius. Per més informació, consultar la web de HELPOINT SERVEIS > www.helpointserveis.com
 
Mentre que, ISOVERI és un centre de formació que respon a les necessitats formatives proporcionant als alumnes coneixement, habilitats i capacitats per adaptar-se a l’entorn laboral com a professionals especialitzats en oficis; realitzant cursos tècnics i gestionant carnets per instal·ladors. Per més informació, consultar la web de ISOVERI FORMACIÓ > http://isoveri.com
 
Amb la finalitat de promocionar als alumnes, ambdues entitats es posen d’acord per donar cobertura a les necessitats d’empleabilitat, competitivitat i promoció laboral teòrica i pràctica. Acció que fa palesa la implicació i millora per gestionar les activitats d’intermediació laboral proporcionant als perfils professionals d’oficis una qualificació d’acord als seus requeriments i necessitats, atesa la demanda existent al sector.
aColorBuscaprat
... ...