Els treballadors han de tenir cura dels detalls a la feina

 
Els treballadors han de tenir cura dels detalls a la feina
Ara, més que mai, s’han de cuidar els detalls amb els clients i els col·laboradors amb els quals es relacionen les empreses. La COVID-19 ha modificat els hàbits de consum, les necessitats, les relacions com la sensibilitat de les persones. És temps de fidelitzar, acompanyar i generar confiança.
Un somriure, una mirada, una acció de suport per facilitar l’accés al servei o producte, com l’atenció i l’orientació són de vital importància. No es pot deixar perdre cap client, si es gestiona inadequadament per presses o per manca d’informació pot denotar falta d’interès i es pot tancar la porta a una entrada de facturació.
 
El to de veu, l’expressió, l’aparença i l’actitud ens diferencien de la competència, essent la comunicació verbal i no verbal l’avantatge per tenir èxit en les relacions professionals. Cal treballar la motivació, l’entusiasme com el positivisme; evitant una reacció sense gesticulació ni expressió. Aquests trets aporten valor emocional al negoci i eviten queixes o reclamacions.
 
És hora d’aportar i d’opinar, de responsabilitzar-se i de comprometre’s actuant proactivament. Cal connectar amb les persones, potenciar la personalització i entrenar l’energia. La venda i el tracte amb el client depèn del propi estat d’ànim com de l’empatia. Hem de ser conscients del context, del que pensem, de com ho expressem als altres, de com s’interpreta i es percep el missatge. Mostrant-nos resolutius per atendre en benefici de les persones com de l’empresa, perquè el receptor obtingui una bona imatge corporativa de la marca de l’organització.
aColorBuscaprat
... ...